Veel geluid op de werkvloer?
»
Cablemanagement voor georganiseerd werken
»
Voordelen van een comfortabele werkplek
»

Veel geluid op de werkvloer?Veel geluid op de werkvloer kan als vervelend worden ervaren. Het reduceren hiervan kan toch niet zo moeilijk zijn? Plaats een goedkoop aantal wanden tussen de werknemers en het probleem is zo opgelost. Helaas werkt het in de praktijk niet zo. Wij van Human Office vinden dat de mens centraal staat en dat elke werkplek anders is ingericht. Daarom verdwijnt het geluid niet door het simpelweg plaatsen van akoestische panelen. Wij geven u advies op maat, bieden kwaliteit en komen met een oplossing voor uw kantoor.

Vroeger en nu

Waar we vroeger veel kleine kantoren zagen met vloerkleden, zien we nu grote kantoorruimtes met wit gestucte muren, veel glas en een moderne inrichting. Helaas heeft dat tweede een groot nadeel. Het is namelijk erg gehorig. Het telefoontje van je buurvrouw leidt al snel tot geluidsoverlast. De oplossing? Gewoon wat akoestische producten bestellen die goedkoop en onzichtbaar zijn. Wij van Human Office vinden dat er meer komt kijken dan alleen een paar akoestische producten. Wij vinden dat een goed advies minstens zo belangrijk is. Het gewenste resultaat wordt niet behaald door hier en daar wat akoestische panelen te plaatsen. De panelen moeten op zo’n manier geplaatst worden, dat deze een bepaalde absorptiewaarden heeft en op de juiste plek wordt geplaatst. Gebeurt dat niet, dan geeft u waarschijnlijk een hoop geld uit zonder dat u het gewenste resultaat behaald. Om het geluid te reduceren waar u voorheen last van had, zal dus eerste de ruimte geanalyseerd moeten worden. De ruimte wordt gemeten, bekeken en beluisterd.
 

Voordelen van Akoestische panelen

Zodra de omgeving waarin u werkt beter is verdeeld of geabsorbeerd, dan heeft dit een aantal voordelen: Bezoekers voelen zich meer op hun gemakt Medewerkers zijn minder snel afgeleid van hun werkzaamheden Galm wordt gereduceerd Medewerkers hebben een verbeterede productiviteit en concentratie Juiste rust op de werkplek Door het al deze voordelen voelt de werknemer zich ook gelukkiger op de werkvloer. Kortom, medewerkers zich thuis op de werkvloer. Wilt u alles weten over akoestische panelen en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies bij u op locatie.