Cablemanagement

TUF staat voor Twin USB Fast Charging en is een krachtige, compacte voedingsbron voor mobiele devices. Weg met grote adapters, sluit gewoon de USB kabel van uw apparaat aan op één van de TUF USB poorten. Lees verder...


Herkent u de 'kabelspaghetti' op en onder uw werkplek? Niet alleen ziet het er ongeordend uit, maar het kan ook nog eens gevaarlijk zijn voor uw werknemers. Door de toepassing van de grote hoeveelheid apparatuur op één werkplek lijkt deze kabelspaghetti haast onvermijdelijk, maar dat hoeft niet! Door gebruik te maken van goed cablemanagement en de implementatie van ergonomische middelen, voorkomt u veiligheids- en gezondheidsincidenten.

Daarnaast wordt er door een veilige, schone en daarmee plezierige werkomgeving een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de arbeidsproductiviteit,  focus, en flexibiliteit  van de medewerker. De verantwoordelijkheden van huisvesting, ICT en Arbo/HRM worden binnen één werkplek  gemeenschappelijk vertegenwoordigd.                                             

Kortom, met een juiste toepassing van cable management verhoogt u de efficiency binnen uw organisatie, u zorgt voor een betere klimaatbeheersing en een betere ergonomische omgeving. Zo ontstaat een Human Office en dat werkt gewoon beter!

Op de afbeeldingen hieronder kunt u zien wat voor een verschil Human Office kan maken voor uw organisatie. Aan de hand van een voor- en na afbeelding kunt u onder andere zien dat werkplekken meer geordend zijn, het struikelgevaar en de schoonmaakkosten worden gereduceerd, verlies van data en functionele arbeid wordt vermeden en er een verminderde kans op brandgevaar is. 

                                                   VOOR                                                                                                                      NA