TUFTUF

TUF staat voor Twin USB Fast Charging en is een krachtige, compacte voedingsbron voor mobiele devices. Weg met grote adapters, sluit gewoon de USB kabel van uw apparaat aan op één van de TUF USB poorten.

Voordelen TUF5A

Wilt u snel twee apparaten opladen? Dan kun u TUF5A gebruiken, waarbij 5A voor de snelheid 5Amp staat. Hiermee worden twee apparaten tegelijkertijd geladen met snelheden vergelijkbaar of zelfs sneller dan de originele/eigen laders van uw apparaten.

 • Intelligentie    
  • IDR: TUF5A beschikt over Intelligent Device Recognition, waardoor het uw apparaat herkent en de juiste optimale laadsnelheid biedt. 
 • Sterk               
  • TUF5A is ontworpen om veelvuldig gebruikt te worden en is bestand tegen meer dan 5000 keer inpluggen. Dit maakt TUF5A zeer geschikt voor omgevingen zoals hotels, horeca, zorg, scholen en kantoren.
 • Veilig 
  • Het TUF5A circuit biedt bescherming tegen overbelasting van in- en uitgaande stroom en is onafhankelijk getest volgens de laatste veiligheids- en EMC-normen.
Veelzijdige inzet TUF5A

TUF5A kan ingebouwd worden in een groot aantal van onze cable cubby’s:                        
 • Opbouw:
  • POD, POCO, Polar Ice, Black Ice, Pulse, Panda, Phase, Pendulum
    
 • Inbouw:
  • Prism, Platinum, Pluto, Pixel, Pandora, Peak, Pagoda, Pip, Proton, Quick Fit TUF5
Op deze wijze kan TUF5A worden in- of opgebouwd in bureaus, vergadertafels, lockers, cafétafels, gemeenschappelijke ruimtes, slaapkamers, hotelrecepties, ziekenhuiskamers, treinen, vliegtuigen, collegezalen en softseating, zoals loungebank, loungestoel, stiltewerkplek e.d. 

Nieuw - replaceable TUFR5A


TUFR5A staat voor replaceable, met als voordeel dat bij een toekomstige upgrade naar de volgende generatie USB, niet de gehele cable cubby moet worden vervangen, maar uitsluitend de USB. Dit kunt u eenvoudig en snel binnen een paar minuten doen, met een daarvoor speciaal bestemde tool. Replaceable is een optionele maar wel aanbevolen keuze en daarmee een bewuste investering voor nu en de toekomst. Hiermee bent u voorbereid op de overgang van USB A naar USB C.TUF A+C

De ontwikkeling van USB type A naar C. Tot nu toe hebben apparaten gebruik gemaakt van twee verschillende USB aansluitingen A en B. Type C is een nieuw soort aansluiting die symmetrisch is, waardoor het niet meer uitmaakt hoe je hem in de poort plaatst. Er komt op termijn dus één aansluiting voor alles, waarmee je data kan overdragen en apparaten kan opladen, maar ook video en audio kan versturen. Daarmee is USB-C niet alleen opvolger van USB maar ook van HDMI. 

Uiteraard is er een overgangsperiode en heeft u nog devices en apparaten die gebruik maken van type A. Maar er wordt ook apparatuur aangeschaft met type C of uw gasten gebruiken dit type reeds.

Beide types kunnen door ons gefaciliteerd worden door onze TUF A+C. Deze biedt zowel de nieuwe USB-C Poort voor compatible apparaten, als een USB-A poort voor het laden van de ‘oudere’ apparaten. Wanneer we TUF A+C in de replaceable module TUFR5A in de cable cubby toepassen, zijn we tevens klaar voor een toekomstige upgrade. Dit is mogelijk bij alle bovengenoemde cable cubby’s op de Pixel na.

Wilt u meer informatie over de toepassing van TUF? Onze medewerkers staan voor uw klaar. U kunt ons mailen op info@humanoffice.nl of bellen op 026 319 5710.