Second Life

Wij zijn een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van kantoorinrichting in de breedste zin van het woord. Het is dan ook precies deze praktijkervaring, kennis en opgebouwd netwerk die er voor zorgt dat u toegang heeft tot een kwalitatief, duurzaam 'Second Life" meubelaanbod van A-kwaliteit en A-merken. Hoe we de samenleving duurzaam inrichten en vormgeven is aan ons allemaal. Ieder voor zich kan daar een verandering teweegbrengen, als we dat tenminste echt willen.

Wij zijn geen mensen met een mooi theoretisch concept met effect in de toekomst. Wij zijn doeners, ondernemers, idealisten en bovenal mensen die van mening zijn dat duurzaamheid iets is wat je gewoon dagelijks moet doen. Met ons start u vandaag in de praktijk, en daar doen wij heel gewoon over.

 

Human Office is al jarenlang vaste partner van gerenommeerde organisaties. Binnen dit door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk komt om diverse redenen (krimp, fusie, verhuizing enz.) regelmatig een complete wereld aan kantoorinrichting vrij van hoogwaardige kwaliteit.

Bij alle mensen binnen dit netwerk, zowel aan de aanbod,- als aan de afnamezijde, gaat het hart sneller kloppen wanneer wij als Human Office deze meer dan complete inrichting een tweede of een derde leven kunnen geven. Want in plaats van de wereld te belasten met productie van nieuwe goederen, voorziet Human Office op unieke wijze in de steeds groter wordende vraag naar second life inrichting.

Door ons second life meubilair en aanverwante items in samenspraak met u als 'de nieuwe eigenaar' te refurbishen en te voorzien van een nieuw design, stof, kleur, techniek enz. behouden we alle karakteristieke kenmerken van het originele product. Voor uw organisatie, medewerkers en relaties geeft u niet alleen een duurzame boodschap af. Er wordt tevens samengewerkt binnen een unieke gepersonaliseerde omgeving met effect op uitstraling van de werkplek en het gebouw, de identiteit van de organisatie en zelfs de identiteit van de medewerker.

Motivatie, passie en inspiratie opdoen tussen onze meubelen, inrichtingsaccessoires, cablemanagement, IT, AV, akoestiek en verlichting van diverse bekende merken en hoogwaardige materialen. Onze hallen in Terborg zijn een plek van meer dan 10.000 m2 waar nieuwe ideeën je voortdurend om de oren vliegen en dienstverlening met de paplepel is ingegoten. Waar merken en bedrijven vleugels krijgen. Waar durven te vernieuwen moeiteloos gecombineerd wordt met concepten, en producten die zich in het verleden hebben bewezen.

Showroom Human Office Second Life

Human Office BV
IJsselweg 7
7061 XT Terborg
The Netherlands
t | +31 26 31 95 710
e | info@humanoffice.nl